youth-570881_1920

Våra kursplatser

Vi anser att UGL-kurserna blir bättre, både för deltagare och för själva UGL-kurserna, om UGL-kurserna utförs i en omgivning som stärker ens inre. Det är av denna anledningen som vi har valt ut kursplatser med högklassig kvalité.

Blue Hotel, Lidingö
Konferenshotellet som byggdes 1969, som kursgård till IBM har sedan 2003 förvandlats till en hotell-och-konferensanläggning. Med sitt egna spa har Blue Hotel på Elfviks Udde på Lidingö fått flertalet konferensgäster att slappna av.

Två Skyttlar, Örby
För 30 år sedan hade Tommy och Ingegerd en idé, de skulle förvandla Två Skyttlar i Örby till en konferensanläggning människors där kreativitet och utveckling kan frodas. Denna inspirerande plats finns inte långt från Göteborg.

Torekov Hotell, Torekov
På Bjärehalvöns västra sluttning finns Torekov Hotell, det är ett hotell med underbara skogar med bokträd möter hedar fulla med fåglar och boskapsdjur. Här kan man njuta av god mat, spa och inte minst en underbar och stillsam miljö.

Rönneberga, Lidingö
Vill man bo på ett konferenshotell med idyllisk utsikt men samtidigt inte vill bo för långt ifrån storstaden, då är Rönneberga på Lidingö det perfekta valet. Med bara 20 minuter till Stockholm är Rönneberga perfekt för den som gärna lämnar storstaden men fortfarande har nära till den. Ett konferenshotell som inbjuder kreativa möten människor emellan.

Lovik
Bara en bit från Stockholms stad finns Lovik, en plats där människor kan mötas och umgås. Underbar mat ackompanjeras med vacker havsmiljö, vilket gör varje morgon någonting alldeles extra. Missa inte alla de bakverk som bakas på plats på Lovik, de är lika goda som hälsosamma.